Improvement

Easy to Remember

Najljepši advent u Grazu, Martiazellu i Frohnleitenu 2017

PDFIspisE-mail
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Opis

Najljepši advent u Grazu, Mariazellu  i Frohnleitenu  

09.12. i 16.12.2017. 

PROGRAM PUTOVANJA:                                                                                                                                                                                                   Polazak sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 5,45 h.Vožnja prema Grazu -Adventski i božićni sajmovi koji se održavaju na više lokacija u gradu stvaraju blagdansko raspoloženje i privlače miomirisima i dojmljivim idejama za božićne darove. Fasada pokrajinskog parlamenta Landhausa svake se večeri pretvara u ogromni adventski kalendar, trg Karmeliterplatz postaje „ledenim“ zimskim svijetom, dok trg Mariahilferplatz blista u bogatstvu okićenih božićnih jelki.Slobodno za vlastite programe i shopping. Nastavak putovanja do romantičnog gradića Mariazella, poznatog hodočasničkog svetišta.Ispred živopisne kulise bazilike, usred zimskog svijeta okolnih planina regije Mariazeller Land, u središtu pozornosti se nalazi blagdanska atmosfera adventa. Atrakcije sežu od najvećeg božićnog vijenca koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, 5 metara visoke kuće medenjaka izgrađene od više od 1.000 kg pravih medenjaka, živućih Mariazellskih jaslica s kozama i magarcima, sve do adventskog kalendara velikog kao cijela kuća te poštanskog ureda za božićne želje i čestitke.Slobodno za kupovinu i uživanje u božićnom sajmu, gdje ćemo dočekati sumrak kada Mariazell postaje bajkovit, posebno adventska zgrada sa brojem osvijetljenih prozora prema adventskom kalendaru . Nastavak puta prema Frohnleitenu-mjesto koje se smjestilo na rijeci Muri i dobitnik je godišnje nagrade za najljepše uređeno adventsko malo mjesto.Na  glavnom trgu nalazi se jedinstvena, bogato okićena barokna crkva, koja je u vrijeme adventa posebno lijepa, a u večernjim satima bezbroj lampica stvara jedinstven ugođaj.Povratak za Zagreb u večernjim satima, dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena na bazi min. 45 pax: 220 kn

 

Cijena uključuje:prijevoz turističkim autobusom,  turističkog pratitelja,osiguranje jamčevine, usluge organizacije, PDV

 

*Obavijesti o mogućnosti dodatnog osiguranja, opće uvjete i obavijesti za rezervaciju putovanja te potvrdu o plaćenoj jamčevini aranžmana i osiguranje od odgovornosti agencije možete podići do 5 dana prije polaska.

  • Agencija zadržava pravo izmjene cijene ukoliko se promijeni tečaj EUR=KN u odnosu na tečaj važeći na dan izrade programa 

Košara

 x 
Koara

Info

Turistička agencija
Papageno Tours 
kele d.o.o.
Gomboševa 2-4
10010 Zagreb
tel/fax: 01 | 66 08 454

 papageno-tours@zg.t-com.hr