Nazad na: Putovanja autobusom

Padova, Vicenza i Abilmente sajam kreativnosti

PDFIspisE-mail
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Cijena
Cijena: 600,00 kn
Cijena bez PDV-a: 480,00 kn
PDV u cijeni: 120,00 kn
Opis

PADOVA, VICENZA i ''ABILMENTE''sajam kreativnosti koji će Vas ostaviti bez daha. Pridružite nam se na putovanju koje će Vas nadahnuti i potaknuti na mnoštvo fantastičnih ideja, što poslovnih, što privatnih. Unaprijedite svoje poslovanje, otkrijte razne hobije te se prepustite valu inspirativne čarolije koju ovaj sajam nudi.

 

GARANTIRANI POLAZAK 21.-22.10.2017.

 

1. DAN

Polazak iz Zagreba u 05,00 sa Autobusnog kolodvora. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna stajanja. Po dolasku u Padovu odlazak do jednog od najvećih talijanskih trgova – Prato della Valle gdje ćete do 14.00 h uživati u čarima sajma koji se na trgu održava svake subote – na trgu se nalazi najveći i najpoznatiji veleprodajni sajam obuće gdje također možete naći odlične odjevne predmete po, isto tako, veleprodajnim cijenama. Slijedi šetnja gradom koju ćemo započeti od Prato della Valle: bazilika Santa Giustina , bazilika Sv.Antuna Padovanskog, Piazza delle Erbe, Piazza della Frutta,... Slobodno vrijeme za vlastite programe: kava, shopping, šetnja. Polazak prema hotelu te kraći shopping u Designer Outletu McArthurGlen. Smještaj u hotel 3*. Noćenje.

 

2. DAN

      Nakon doručka zaputit ćemo se prema Vicenzi. Po dolasku krećemo u obilazak sajma ''Abilmente'' - Jesensko izdanje međunarodnog sajma »Abilmente« posvećenog rukotvorinama održat će se od 19. do 22. listopada u Vicenzi, a tijekom četiri dana štandove preko 280 izlagača iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Španjolske, Češke, Nizozemske i Hong Konga posjetit će mnogobrojni zaljubljenici u ručne radove u želji da saznaju novitete vezane uz hobije kojima se bave i dobiju poneku ideju, te da se opskrbe potrepštinama za kreativne tehnike kojima se posvećuju u slobodno vrijeme ili čak profesionalno, da nabave dekoracije za uređenje doma ili časopise i knjige iz tih područja. Moguće je javnim prijevozom otići do centra Vicenze. Polazak za Zagreb oko 17.00 sati. Dolazak u večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, pratitelja na putovanju, noćenje u hotelu 3*, razglede prema programu, usluge organizacije i realizacije, osiguranje jamčevine, PDV

 

NADOPLATAna licu mjesta: 10 Eur ulaznica za sajam

 

Cijena kalkulirana na bazi min. 45, te svaka promjena u manjem broju osoba mijenja cijenu.                                               

 

Obavijesti o mogućnosti dodatnog osiguranja, opće uvjete i obavijesti za rezervaciju putovanja, te potvrdu o osiguranju jamčevine, podignite u našoj poslovnici.

Agencija zadržava pravo izmjene cijene ukoliko se promijeni tečaj EUR=KN u odnosu na tečaj važeći na dan izrade programa