Improvement

Easy to Remember

O nama

Turistička agencija od 1995.g koja je krenula u svijet bajkovitih aranžmana za djecu već od pete godine sve do teensa, vodeći se spoznajom da su putovanja bitna karika za odgoj i obrazovanje djece i mladih.
Naši djelatnici - pedagoškog obrazovanja - znaju kako stvoriti drugačije aranžmane, prilagodjene dobi djece. No, vremenom su i odrasli shvatili koliko je uz nas veselo i lijepo, te nas naveli da se danas zovemo : agencijom za djecu, mlade i sve one koji se tako osjećaju.
Bogati program vrhunske sportske, stvaralačke i zabavne animacije na svim našim putovanjima - to je ono što nas svake godine čini većima i originalnima.
Verificirani programi zimovanja i ljetovanja pri Ministarstvu obrazovanja, u suradnji sa vrtićima grada Zagreba, govore o ozbiljnosti našeg rada. Vlastitim autobusima, koji odgovaraju svim zakonskim odrebama u prijevozu djece, te preko dvadeset godišnjim ugovornim odnosom za Gradski ured za kulturu, obrazovanje i šport, ponosno putujemo. Pridružite se i upoznajte agenciju koja se brine i cijeni svaki vaš novčić.
Nismo nepogrešivi, ali nastojimo biti jednostavno najbolji !!!

Ukoliko je Vaša odabrana destinacija AUSTRIJA- direktorica Papageno-toursa, koja je primila diplomu od strane Austrijskog promidžbenog ureda, kao SPECIJALIST ZA AUSTRIJU, sa veseljem će za Vas organizirati grupna i individualna putovanja: skijanje, biciklizam, rafting, golf, team-building, planinarenje, gradovi, atrakcije za djecu, programi za mlade, kao i za obitelji i poslovni svijet.

OPĆI UVJETI I UPUTSTVA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE

Košara

 x 
Koara

Info

Turistička agencija
Papageno Tours 
kele d.o.o.
Gomboševa 2-4
10010 Zagreb
tel/fax: 01 | 66 08 454

 papageno-tours@zg.t-com.hr