Improvement

Easy to Remember

ADVENT NA JEZERIMA KORUŠKE

PDFIspisE-mail
Klagenfurt - grad anđela Velden - Villach
09.12. i 16.12.2017.
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Cijena
Cijena: 270,00 kn
Cijena bez PDV-a: 216,00 kn
PDV u cijeni: 54,00 kn
Opis

ADVENT NA JEZERIMA KORUŠKE-AUSTRIJA

Klagenfurt- grad anđela Velden- Villach

09.12. i 16.12.2017.

 

U predbožićno vrijeme središta Klagenfurta i Villacha obuzima božićno raspoloženje, a živopisni zaljev jezera Wörthersee ispred Veldena osvjetljava ogroman plutajući adventski vijenac.

Polazak iz Zagreba sa Autobusnog Kolodvora u 07,30 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz usputna stajanja do Klagenfurta gdje predviđamo pauzu za kavu, šetnju centrom , razgled božićnog sajma i shopping. Nastavak vožnje do raskošnog gradića na Woerther See – Velden - Advent u Veldenu u 4 predbožićna tjedna očarava posjetitelje plutajućim adventskim vijencem u zaljevu ispred dvorca i betlehemskim jaslicama u prirodnoj veličini, kao i anđeoskom slastičarnicom, poštom za božićne čestitke, igraonicom za djecu i brodom anđela „Santa Lucia“.Potom slijedi odlazak do Villacha- Svečani božićni sajam privlači bogatom ponudom, svjetlećim ukrasima u cijelom središtu grada, velikim božićnim drvcem na glavnom trgu, te okićenim izlozima, božićnim vlakićem za mališane te naravno zavodljivim mirisima, te pretvara Villach u pravu božićnu čaroliju. Slobodno za šetnju i kupnju božićnih poklona na mnogobrojnim štandovima.Povratak kroz Austriju i Sloveniju uz kraće odmore. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena na bazi min. 45 pax: 270,00 kn

 

 

Cijena uključuje:prijevoz turističkim autobusom,  turističkog pratitelja,osiguranje jamčevine, usluge organizacije, PDV

 

*Obavijesti o mogućnosti dodatnog osiguranja, opće uvjete i obavijesti za rezervaciju putovanja te potvrdu o plaćenoj jamčevini aranžmana i osiguranje od odgovornosti agencije možete podići do 5 dana prije polaska.

  • Agencija zadržava pravo izmjene cijene ukoliko se promijeni tečaj EUR=KN u odnosu na tečaj važeći na dan izrade programa

 

 

Košara

 x 
Koara

Info

Turistička agencija
Papageno Tours 
kele d.o.o.
Gomboševa 2-4
10010 Zagreb
tel/fax: 01 | 66 08 454

 papageno-tours@zg.t-com.hr